Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image1_lg

Kompanija

Continental korporacija

Činjenice & Brojke

article_66w_image1

Osnovan u Hanoveru u Nemačkoj, 1871. godine, Continental je jedan od vodećih svetskih dobavljača automobilske industrije. Sa više od 178,000 vrhunski-obučeno zaposlenih u preko 269 lokacija u 46 različitih zemalja, mi značajno i održivo vozimo progres automobilske industrije napred.

Naše tehnologije i naša stručnost su temelji na kojima gradimo odlučujući doprinos u pravcu oblikovanja budućih trendova u automobilskoj industriji. Mi omogućavamo inteligentna i inovativna rešenja koja čine mobilnost bezbednijom, udobnijom i još održivijom. Naša stručnost znatno prevazilazi samu proizvodnju premijum pneumatika. Kao specijalisti u gotovo svim ključnim tehnologijama automobilske industrije, mi radimo na redefinisanju budućnosti svakoga dana. U 2014. godini, korporacija je generisala prodaju od okvirno 34.5 milijardi € sa svojih 5 divizija: Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tire i ContiTech:  

  • Chassis & Safety obuhvata kompanijske ključne kompetencije u umreženoj bezbednosti u vožnji, kočenju, asistencijama vozaču, pasivnoj bezbednosti i komponentama šasije.
  • Powertrain predstavlja inovativna i efikasna sistemska rešenja za pogonske sklopove vozila.
  • Interior kombinuje sve aktivnosti u vezi sa prezentacijom i upravljanjem informacijama u vozilu.
  • Tires pružaju prave pneumatike za svaku primenu – od putničkih vozila preko kamiona, autobusa i građevinskih vozila do specijalnih vozila, bicikala i motorcikala. Continental pneumatici važe za odlične prenosnike sila, izuzetno pouzdane u održavanju pravca u svim vremenskim uslovima i veoma troškovno efikasne.
  • ContiTech razvija i proizvodi funkcionalne delove, komponente i sisteme za automobilsku industriju i za ostale ključne industrije.

Sledite ovaj link i saznajte više ot Continental korporaciji.