Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image1_lg

Sponsorstvo

Sponsorstvo

Footbalski partner kroz generacije.

Od prvog uključenja u fudbalsko sponzorstvo 1995. godine (UEFA Liga Šampiona™), Continental je proširio svoj angažman na međunarodni fudbal.

sponsoring_02-Image

Continental je oduvek bio sinonim za kombinaciju i kontrolisano uzbuđenje i bezbednu odbranu. Kao i sam fudbal, mi garantujemo performanse kretanja od kojih zastaje dah uz savršenu strategiju. Uključujući nacionalne i regionalne timove kao i fudbalske lige svetske klase kao što su I UEFA kvalifikacije™, UEFA EURO™ i naravno FIFA World Cup™, naše sponzorstvo prelazi dug put. 

I ono ne prestaje na velikim utakmicama. I ne postavlja pitanje polova. Kao jedan od prvih aktivnih sponzora međunarodnog ženskog fudbala, Continental podržava timove iz SAD, Velike Britanije i Irske u ovom, nekad, dominantno muškom sportu.

Naša posvećenost uključuje i potencijalno buduće fudbalske zvezde. Svesni značaja negovanja nove generacije talenata, Continental ulaže napore u ovom pravcu još od 2003. Popularni ContiTrainingCamps za dečake i devojčice uzrasta 7-13 godina i fudbalska akademija kluba Eintracht iz Frankfurta su dobri primeri za to. I njihovi ekvivalenti širom sveta čine svoj deo posla u podizanju entuzijazma za fudbal od malih nogu.

I možda ćemo ih ponovo videti za nekoliko godina,  pored toga, mi potpomažemo razne muške i ženske U21 lige takođe.

sponsoring_04-Image

Sve to čini jedam važan zaključak: naša upadljiva pojava u fudbalu nije samo pitanje čistog plasmana proizvoda već i  Continental-ove iskrene strasti za ovim sportom. U 2005. godini, pokrenuli smo našu fudbalsku platformu www.contisoccerworld.com, gde su objedinjeni ceo naš angažman i važne fudbalske informacije.

Sve što treba da znate u vezi sa UEFA EURO 2016™ u Francuskoj na primer, koja će biti naša sledeća velika proslava međunarodnog fudbalskog duha. Mi ćemo bezbedno dovesti fudbal na stadione.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

ContiWarmUp je jedan od tih sigurnih puteva da stignete tamo. To je vaš "krug za zagrevanje" pre velike trke na polju, koji vam donosi optimalnu radnu temperaturu, kao što bi i pneumatik. Razvijen u saradnji sa brojnim prestižnim fudbalskim trenerima , pokazuje vam kako da se bezbedno zagrejete i izbegnete povrede tokom utakmice. 

Dakle, pokrenite se u uzbudljivoj i bezbednoj igri, koju vam je smišljeno omogućio Continental.

Our global Sponsorships at a glance.


sponsoring_05-Image
Više informacija

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi vam pružio bolji pregled Saznajte više ovde