Čitaoci AutoBild magazina kažu “Premijum brend pneumatika Continental je vodeći na polju kvaliteta i vrednosti za uloženi novac”

29/04/2015
  • Anketa među čitaocima potvrđuje vodeću poziciju stečenu prethodne godine
  • Treće mesto za sportsko dostignuće bez posvećenosti moto sportu
  • Brend Continental Grupe Uniroyal dostigao je petu poziciju po kriterijumu vrednosti za uloženi nova
  • Podružnica za prodaju pneumatika Vergölst je zauzela četvrto mesto

Velika godišnja anketa među čitaocima auto magazina AutoBild u 2015. godini (izdanje od 10. aprila), u kojoj je učestvovalo skoro 33000 čitalaca, proglasila je Continental za najuspešniji vezano za ukupne performanse u kategoriji pneumatika. Kada govorimo o kvalitetu više od dve trećine (69 procenata) učesnika u anketi glasalo je za proizvođača iz Hanovera – čime mu je prvo mesto osigurano. U kategoriji vrednosti za uloženi novac Continental je takođe izbio na vrh sa 33 posto glasova. U kategoriji sportskih dostignuća Continental je završio tik uz lidere na trećem mestu sa 48 prcenata, rezultat je postignut bez posebne posvećenosti moto sportu, za razliku od većine konkurenata. Ukupno gledano, Continental je ovim uspeo da odbrani vodeću poziciju, zajedno sa čitaocima magazina AutoBild, stečenu prethodne godine.

New content item

“Možda i nema potrebe da kažemo da smo jako srećni što se naš premijum brend pneumatika Continental jako dopada čitaocima magazina AutoBild,” izjavio je Continental-ov predstavnik za štampu Alexander Bahlmann, komentarišući anketu. “Ishod ankete pokazuje da se jako dobri rezultati koji su postigli naši letnji i zimski pneumatici tokom godina na testovima sprovedenim od strane AutoBild stručnjaka, kao i brojna odobrenja prve ugradnje koja smo dobili od vodećih proizvođača vozila, kao i lična iskustva sa našim pneumaticima reflektuju dobro na naš brend. Za nas ovaj pozitivan ishod je takođe snažan izvor motivacije, koji nas potstiče da uspešno branimo našu vodeću poziciju u budućnosti.”

U kategoriji “najbolja radionica”, Continentalova podružnica za prodaju pneumatika Vergölst je zauzela četvrto mesto.

Miha Kofjač

Marketing communication manager