Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

ABT

ABT i Continental. Kod ABT-a, sve se uvek vrti oko konjskih snaga

Originalno osnovan davne 1896 kao kovačka radnja, danas je to porodična kompanija sa sedištem u Kemptenu (Nemačka), koju predvodi Hans-Jürgen Abt i važi za tjunera vozila visokih performansi.  Kompanija iz regiona Allgäu je svetski lider u tjuniranju vozila marke Audi, VW, Seat i Škoda.  Sa mnogo godina iskustva u elitnom moto sportu, ABT omogućava savršenu kombinaciju snage i stabilnosti  za dugotrajno uzbuđenje u vožnji. Tokom procesa, top prioritet kompanije je da izvuče najbolje iz svakog vozila –  bilo da se optimizuju sistemi za upravljanje motorom i dobija više snage iz  ABT kontrolora motora ili stilskim dodavanjem  delova karoserije, sportskih točkova i izduvnih sistema koji daju vozilu sportskiju i dinamičniju pojavu.

Image
Image

1. Izazovi

Performanse na granici uz akcenat na zabavu u vožnji

ABT je jedan od najuspešnijih moto timova u Nemačkoj. Brojne pobede i šampionati podcrtavaju iskustvo u moto sportu koje je kompanija stekla. Ta ekspertiza omogućava kompaniji ABT da pruži dinamičnu zabavu u vožnji i učvrstila je na nemačkim putevima.

Image

Sportski automobili današnjice su već dostigli limite u tehničkom smislu. Kod ABT-a je sve  vezano za optimizaciju i performanse, kao i pružanja sportske zabave u vožnji – jedan primer je  ABT R8 5.2 FSI (sa izlaznom snagom od 600 KS), koji na put donosi snagu i držanje.

Image

2. Performanse

Nojnoviji tehnološki napredak

Obe kompanije blisko sarađuju u razvoju i testiranju pneumatika da omoguće da se oni najbolje prilagode zahtevima relevantnih karakteristika vozila.

Image

Inženjeri i tehničari u ABT-u i Continental-u stalno dele svoja iskustva da mogu zajedno da produže do savršenih osobina pneumatika –  kočenja na mokrim površinama, skretanja, preciznosti i agilnosti kada rade blizu svojih granica. Na primer, ABT RS3 (470 KS) je sposoban da dostigne maksimalnu brzinu 285 km/h samo sa Conti SportContact 5P pneumaticima.

Image

3. Uspeh

Uspesi u prošlosti, vizije za budućnost

Zajednički napori i stalna razmena znanja i informacija između kompanija ABT i Continental koja traje godinama, o karakteristikama pneumatika za vozila visokih performansi se stalno oplemenjuje i fino doteruje.

Ova saradnja je proizvela performanse pneumatika koji savršeno odgovaraju  vozilima u svim klasama i za svaku namenu.