Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Uspešna priča – Brabus i Continental

Image

1. Izazovi

Bogate performanse i beskrajna snaga  - ali uvek udobno

Da li se radi o  smart-BRABUS-u Ultimate 112 sa 112 KS, Viano-u V8 sa 425 KS, GL-u 63 biturbo sa 650 KS ili čak o Rocket-u sa 800 KS i o neverovatno obrtnom momentu od 1,100 Nm (elektronski zapečaćenom) – svaki BRABUS super automobil odlikuju ultimativne performanse u svojoj klasi. Takođe i njihovi  serijski tjunirani brzi automobili predvode u onom što proizvođači automobla imaju da ponude.

Image

Širok spektar različitih vozila, u kombinaciji sa ogromnom količinom generisane snage i dodatna oprema koja je unapređuje, se podređuje pneumaticima koji se koriste za specijalne performanse i zahteve izdržljivosti.

Image

2. Performanse

Visoke performanse sve vreme – uvek sa pravim pneumatikom

Proizvodna odeljenja u okviru kompanije omogućavaju BRABUS-u da postigne vertikalan prodor u ovom posebnom sektoru industrije. Kvalitet zahteva da se BRABUS na svoj vlastiti razvoj, komponente i proizvode postavljajući merila u auto industriji. 

Image

Sa Continental-om, BRABUS je dobio tehnološkog partnera koji poseduje široku strušnost u proizvodnji sportskih proizvoda vrhunske klase i strast i kompetenciju koje se odnose na tehnologiju i performanse.

Zajedno, dve komapnije su udružile svoje kompetencije u razvoju i testiranju najnovijih Conti SportContact pneumatika. Cilj je da se unapredi tehnologija i proizvodnja visokih performansi, oznake ZRZ (>240 km/h) premijum pneumatika koji su uvek najmoderniji u smislu preciznosti upravljanja i  karakteristika usporavanja. To obezbeđuje bezbednu sportsku vožnju.

Image
Image

3. Uspeh

Tehnički napredak se udružio sa sparing partnerom za maksimalne brzine i daje korisne ulazne podatke na svim nivoima razvoja. Sve ovo je postignuto a da se ne gubi iz vida ono što je zajednička misija, a to su kontrolisane vrhunske performanse u svim oblastima (brzina), nezavisno od kategorije vozila. Korporativno partnerstvo između BRABUS i Continental-a je izuzetno. Rezultati su impresivni. To garantuje da će se ono nastaviti i u budućnosti, dve kompanije zaključile su ugovor o partnerstvu na IAA 2011.