Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

TechArt

Turbo za Turbo: TechArt tjuniranje za Porsche

erfolgsstory_techart_01

1. Izazov

Porsche 911 Turbo je legenda na četiri točka

Porsche 911 Turbo je legenda na četiri točka, zaista specijalan automobil apsolutno vrhunske klase. Svako ko želi da primeni mere optimizacije na ovo vozilo mora tačno da zna šta radi– pa tu onda dolazi TechArt. Na sajmu automobila u Ženevi 2010. godine, specijalisti za tjuniranje iz Leonberg-a prikazali su svoje sveobuhvatno prilagođavanje program za napređenu trenutnu verziju 911 Turbo. Sledeći ovo ostao je još samo jedan izazov: poboljšati performanse vozila.

erfolgsstory_techart_02

I tu onda počinje tesna saradnja sa  Continental-om. Očigledno je da su bolje performanse na putu moguće samo pravim nivoom prijanjanja. Kako god bilo, dotaći se novih izazova u timskom radu je dvostruka zabava!

erfolgsstory_techart_03

2. Performanse

Više snage za Turbo

Više snage za Turbo – je ono za šta je odgovoran TechArt TA 097/T2 komplet performansi. Modifikacija motora suštinski je uključila tri specijalne, prilagođene komponente: TechArt sportski filter za vazduh, TechArt višestruki izduvni komplet i TechArt "Sport" izduvni sistem. Modifikacije su optimalno usklađene zahvaljujući  novom programskom sistemu za upravljanje motora.

erfolg_detailseite_forcecontact

Komplet performansi je projektovan da vas dovede pravo u brzu traku. Unapređeni Porsche 911 Turbo se bez napora ubraja u najbrža vozila na svetu. Dovešće vas od nule do 100 km/h za fenomenalne 2.9 sekundi,  ukočićete sa 200 km/h za samo 6.4 sekunde. Makmilmalna brzina je takođe senzacionalna: tek kad dostignete 333 km/h brzinometar će da odbije da dalje raste.

Sa ovakvim performansama, potrebni su vam zaista specijalni pneumatici. ContiForceContact je ovde optimalno rešenje. Kao savršena kombinacija za put i za sportsku vožnju, ne treba dapravite kompromise vezane za uživanje i bezbednost u vožnji pri velikim brzinama. Pneumatik je pri tom savršen za svakodnevnu upotrebu što znači da možete da se odvezete kući odmah posle trke.

3. Uspeh

Rezultat je vozilo koje bez ikakvih napora vodi na putu.

Sa Porsche-om 911 Turbo, TechArt i Continental su samo pokazali kakve performanse automobil može da dostigne kada tjuner automobila i proizvođač pneumatika blisko sarađuju. Rezultat je vozilo koje bez ikakvih napora vodi na putu.

erfolgsstory_techart_04

3.8 litarska mašina, senzacionalnih 620 konjskih snaga pri 6,400 obrtaja u minutu, izuzetno ubrzanje i impresivna maksimalna brzina. Maksimlano funkcionalan kvalitet se susreće sa savršenstvom zanata – a rezultat su performanse bez premca na svakom nivou.