Proizvodi za transport

Continental Winter Tires

Sa samopouzdanjem se suočite sa zimom.

Pneumatici za bicikle

German Engineering Since 1871

New content item

Više od 100 godina iskustva u razvoju i proizvodnji pneumatika za bicikle čini Continental jedinstvenom kompanijom u okviru industrije.

Continental je jedini nemački proizvođač pneumatika za bicikle čija je proizvodnja u Nemačkoj. Ovaj podatak služi kao moćni podsticaj našim inženjerima i svim ostalima uključenim u proizvodni proces da stalno teže ka novim inovacijama.

U našem tehnološkom i razvojnom centru u Korbahu konstantno razvijamo nove revolucionarne tehnologije kao što je nepobediva Black Chili smesa i ultimativna Vectran™ kočiona tehnologija protiv stvaranja rupa, a obe se koriste u vrhunskom trkačkom sportu.

Ove tehnologije zahtevaju sofisticirane procese da bi se osigurao naš legendarni kvalitet završnog proizvoda i ove inovacije kao i ProTection i RaceSport tehnologije za MTB pneumatike mogu samo da se proizvedu u našoj fabrici u Nemačkoj – “Ručno rađeno u Nemačkoj”. 

Sa ciljem da ponudimo najbolji pneumatik za bilo koju primenu, podjednako se oslanjamo na dijalog sa profesionalnim trkačima, hobi vozačima i svakodnevnim vozačima bicikla.

Kao svetski igrač, Continental takođe poseduje visokotehnološke proizvodne pogone izvan Nemačke, gde se Continental pneumatici proizvode sa jednakim stepenom brige i posvećenosti. Jednu stvar svi Continental pneumatici za bicikle imaju zajedničku, a to je da im je tehnologija razvijena u centru u Korbahu, Nemačka, gde takođe prolaze striktnu kontrolu. Naše srce i duša se nalaze iza fraze “Ručno rađeno u Nemačkoj”, sa svim našim proizvodima i tehnologijama.

Uživajte u iskustvu sa Continentalovim proizvodima! Naš tim naporno radi za vas!

New content item


Mi koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolji ugođaj na našoj veb stranici. Kliknite ovde da biste saznali više ili promenili vaša podešavanja kolačića.