Proizvodi za transport

Ekonomična potrošnja goriva u spoju s moćnim performansama.

Pneumatici za bicikle

German Engineering Since 1871

New content item

Više od 100 godina iskustva u razvoju i proizvodnji pneumatika za bicikle čini Continental jedinstvenom kompanijom u okviru industrije.

Continental je jedini nemački proizvođač pneumatika za bicikle čija je proizvodnja u Nemačkoj. Ovaj podatak služi kao moćni podsticaj našim inženjerima i svim ostalima uključenim u proizvodni proces da stalno teže ka novim inovacijama.

U našem tehnološkom i razvojnom centru u Korbahu konstantno razvijamo nove revolucionarne tehnologije kao što je nepobediva Black Chili smesa i ultimativna Vectran™ kočiona tehnologija protiv stvaranja rupa, a obe se koriste u vrhunskom trkačkom sportu.

Ove tehnologije zahtevaju sofisticirane procese da bi se osigurao naš legendarni kvalitet završnog proizvoda i ove inovacije kao i ProTection i RaceSport tehnologije za MTB pneumatike mogu samo da se proizvedu u našoj fabrici u Nemačkoj – “Ručno rađeno u Nemačkoj”. 

Sa ciljem da ponudimo najbolji pneumatik za bilo koju primenu, podjednako se oslanjamo na dijalog sa profesionalnim trkačima, hobi vozačima i svakodnevnim vozačima bicikla.

Kao svetski igrač, Continental takođe poseduje visokotehnološke proizvodne pogone izvan Nemačke, gde se Continental pneumatici proizvode sa jednakim stepenom brige i posvećenosti. Jednu stvar svi Continental pneumatici za bicikle imaju zajedničku, a to je da im je tehnologija razvijena u centru u Korbahu, Nemačka, gde takođe prolaze striktnu kontrolu. Naše srce i duša se nalaze iza fraze “Ručno rađeno u Nemačkoj”, sa svim našim proizvodima i tehnologijama.

Uživajte u iskustvu sa Continentalovim proizvodima! Naš tim naporno radi za vas!

New content item