Proizvodi za transport

Continental Winter Tires

Sa samopouzdanjem se suočite sa zimom.

Business Unit

Poslovna jedinica: Pneumatici za komercijalna vozila

Continental je jedan od najvećih svetskih proizvođača pneumatika za komercijalna vozila. U našim fabrikama širom sveta proivodimo pneumatike za raznu primenu, karakterističnu za različita vozila, uslove na putu i zahteve klijenata, kao i navika vozača. Naš proizvodni asortiman obuhvata  pneumatike za autobuse i kamione kao i specijalne komercijalne pneumatike. Poslovna jedinica se razvila iz pretežno proizvođača pneumatika do pružaoca usluga, nudeći usluge i rešenja poput ContiLifeCycle™, ContiPressureCheck™ i Conti360°, koji pomažu našim kupcima da optimizuju svoje poslove.

Pročitajte više

Centrala & Fabrike

article_66w_image1

Kao jedan od najvećih svetskih proizvođača pneumatika  za autobuse i kamione kao i specijalnih komercijalnih pneumatika naša centrala i fabrike su locirane širom sveta..

Pročitajte više

Originalna oprema

New content item

Zajedno sa našim korisnicima komercijalnih vozila, osmišljavamo proizvode koji su najbolji u klasi. 

Pročitajte više

Strateški pravac

Strategic Route

Poslovna jedinica za pneumatike za komercijalna vozila prošla je transformaciju iz običnog proizvođača pneumatika u dobavljača rešenja. 

Pročitajte više

Istorija

Image

Od svog osnivanja, kompanija Continental sa sedištem u Nemačkoj je stalno rasla, a sa njom i Poslovna jedinica pneumatici za komercijalna vozila. Danas možemo da se osvrnemo na  više od 140 godina dinamičkog razvoja

Pročitajte više

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolji ugođaj na našoj veb stranici. Kliknite ovde da biste saznali više ili promenili vaša podešavanja kolačića.