Proizvodi za transport

Ekonomična potrošnja goriva u spoju s moćnim performansama.

Business Unit

Poslovna jedinica: Pneumatici za komercijalna vozila

Continental je jedan od najvećih svetskih proizvođača pneumatika za komercijalna vozila. U našim fabrikama širom sveta proivodimo pneumatike za raznu primenu, karakterističnu za različita vozila, uslove na putu i zahteve klijenata, kao i navika vozača. Naš proizvodni asortiman obuhvata  pneumatike za autobuse i kamione kao i specijalne komercijalne pneumatike. Poslovna jedinica se razvila iz pretežno proizvođača pneumatika do pružaoca usluga, nudeći usluge i rešenja poput ContiLifeCycle™, ContiPressureCheck™ i Conti360°, koji pomažu našim kupcima da optimizuju svoje poslove.

Pročitajte više

Centrala & Fabrike

article_66w_image1

Kao jedan od najvećih svetskih proizvođača pneumatika  za autobuse i kamione kao i specijalnih komercijalnih pneumatika naša centrala i fabrike su locirane širom sveta..

Pročitajte više

Originalna oprema

New content item

Zajedno sa našim korisnicima komercijalnih vozila, osmišljavamo proizvode koji su najbolji u klasi. 

Pročitajte više

Strateški pravac

Strategic Route

Poslovna jedinica za pneumatike za komercijalna vozila prošla je transformaciju iz običnog proizvođača pneumatika u dobavljača rešenja. 

Pročitajte više

Istorija

Image

Od svog osnivanja, kompanija Continental sa sedištem u Nemačkoj je stalno rasla, a sa njom i Poslovna jedinica pneumatici za komercijalna vozila. Danas možemo da se osvrnemo na  više od 140 godina dinamičkog razvoja

Pročitajte više