Proizvodi za transport

Ekonomična potrošnja goriva u spoju s moćnim performansama.

Naš program kvalifikacije Drive Solutions CVT!

Međunarodni program kvalifikacije Drive Solutions CVT! jeste naša investicija u najvažniju imovinu kompanije Continental: u ljude iz naše organizacije koji pokreću promenu sa proizvođača pneumatika na dobavljača rešenja. Ovaj program je prvi program ove vrste, koji okuplja osam osoba iz šest različitih zemalja kako bi postali ambasadori za digitalna rešenja.

Team_DriveSolutionsCVT_Oct2016_Web

Prvi Drive Solutions CVT! program pokrenut je u septembru 2016. godine: dvanaest meseci obuke za sticanje širokog znanja o digitalnim rešenjima za kompanije koje se bave transportom – prisustvovanje radionicama i obukama, te saradnja na projektima. Na svojim tržištima, kandidati preuzimaju svoju ulogu ambasadora promene i dele svoj entuzijazam za novi strateški pravac; razumevanje prilika i izazova specifične situacije kod klijenta, izgradnja mreže lokalnih kolega i pružanje podrške takvim kolegama, te priprema tržišta za predstavljanje ContiConnect.

 

Program Drive Solutions CVT! jeste izvanredan primer raznolikosti, ne samo po osnovu pola i državljanstva. Tim ima stručnjake za različite oblasti, uključujući Six Sigma metodologiju, empirijski marketing, prodaju pneumatika i tehničkih proizvoda, istraživanje i razvoj, razvoj softvera i aplikacija i inženjering zahteva. Kao što smo rekli: program je zaista jedinstven!