Proizvodi za transport

Ekonomična potrošnja goriva u spoju s moćnim performansama.

Inovacije za dobijanje nagrada

Joseph von Fraunhofer nagrada za 2015.-tu dodeljena gumi od maslačka

Fraunhofer Institut i Continental su nagrađeni prestižnom Joseph von Fraunhofer nagradom za zajedničko istraživanje gume od maslačka.

Pročitajte više

Nagrada za održivost za Conti Coach HA3

U novembru 2014.-te Continental je primio nagradu za dostignuće u tehnološkom razvoju. Conti Coach HA3 pneumatik za autobus osvojio je nagradu u kategoriji Pneumatici i servisi za pneumatike međunarodne Busplanner nagrade za održivost 2015.-te.

Pročitajte više

Continental osvaja GreenTec nagradu za 2014..-tu godinu za gumu od maslačka

Zajednički razvojni projekat sa Fraunhofer institutom nagrađen je najvećom evropskom nagradom za očuvanje životne sredine u kategoriji automobilizma.

Pročitajte više

Continental pohvaljen za ContiLifeCycle fabriku u Hanoveru

Image

“Tire Technology International” magazin posebno pohvaljuje Continetal-ovo recikliranje gume iz dotrajalih kamionskih pneumatika u ContiLifeCycle fabrici u Hanoveru. 

Pročitajte više

Continental je imenovan za proizvođača pneumatika godine

Image

Continental je dobio nagradu od stručnog časopisa “Tire Technology International”. Žiri sastavljen od međunarodnih eksperata imenovao je Continental proizvođačem  pneumatika godine.

Pročitajte više

Evropska nagrada za održivost dodeljena ContiLifeCycle fabrici

Continental je dobio Evropsku nagradu za održivost transporta za svoju novu  ContiLifeCycle fabriku u Hanoveru koja kombinuje tehnički naprednu obnovu gazećeg sloja pneumatika sa ekološkim recikliranjem guma.

Pročitajte više