Proizvodi za transport

Ekonomična potrošnja goriva u spoju s moćnim performansama.

ContiLifeCycle™

ContiLifeCycle fabrika

Image

ContiLifeCycle integriše najmodernije uređaje za ponovno narezivanje gazećeg sloja pneumatika za autobuse i kamione sa jedinicom za recilažu gume u vlasništvu industrije. Tehnologija razvijena u  Continental-u je prepoznata kao inovacija za očuvanje okoline nemačkog federalnog ministarstva za okolinu.

Pročitajte više

ContiLifeCycle™ širom sveta

Kupci širom sveta imaju  koristi od našeg  ContiLifeCycle™. Znatiželjni ste da vidite pregled naših ContiLifeCycle™ aktivnosti?

Pročitajte više

ContiLifeCycle fabrika u Hanoveru postavlja nove standarde u održivosti

Nova ContiLifeCycle fabrika je jedino postrojenje u svetu koje objedinjuje recikliranje pneumatika sa obnovom gazećeg sloja pod istim krovom i na taj način postavlja nove standarde u održivosti.

Pročitajte više

ContiLifeCycle u regionu Amerike

Image

Danas Continental ima više od 30 autorizovanih ContiTread dilera u Kanadi, Sjedinjenim Državama, Meksiku, Čileu i Brazilu.

Pročitajte više

Naša ContiLifeCycle fabrika u Petaling Džaja u Maleziji

Image

Planiranje i priprema ContiLifeCycle fabrike počeli su sredinom 2011.-te sa planiranjem novog izgleda, obnovom opreme i novim sistemom za upravljanje proizvodnjom.

Pročitajte više

Continental LifeCycle™: Drugi život pneumatika za čistiji svet

Image

Continental-ova poslovna jedinica za pneumatike za uslužna vozila nudi pneumatike sa obnovljenim gazećim slojem nazvane Continental LifeCycle™.

Pročitajte više