Proizvodi za transport

Ekonomična potrošnja goriva u spoju s moćnim performansama.

ContiLifeCycle™ širom sveta

Klijenti širom sveta imaju korist od ContiLifeCycle™. Radoznali ste da dobijete pregled naših aktivnosti? Pogledajte neke citate naših eksperata u regionima EMEA, Amerike, Azija-Pacifik (APAC) kao i iz odelenja za pneumatike za uslužna vozila.

Christian Sass, Direktor obnove gazećeg sloja pneumatika za kamione i autobuse EMEA:

Uložili smo svo svoje znanje o inžinjeringu i proizvodnji pneumatika u našu  ContiLifeCycle fabriku i tako postigli novi nivo u smislu performansi i karakteristika proizvoda. Proizvodnjom obnovljenih pneumatika sa karakteristikama na istom nivou sa novim pneumaticima, Continental pravi strateški iskorak i oglašava novu eru u svom LifeCycle biznisu.

John Barnes, ContiLifeCycle menadžer za Ameriku:

U ovom tenutku imamo više od 30 autorizovanih ContiTread dilera u Americi. Naš cilj je da snabdemo naše ContiTread dilere sa kompletnom ponudom koja omogućava dilerima da razvijaju biznis sa najboljim proizvodima, inžinjeringom i tehničkom asistencijom kao i operativnom podrškom.

Joao Almeida, Direktor proizvodnje i R&D za obnovu pneumatika APAC:

Sa ustanovljenom proizvodnjom obnovljenih pneumatika u Maleziji, spremni smo da implementiramo ContiLifeCycle koncept u APAC regionu. Fabrika radi punom parom, snabdevajući obnovljenim pneumaticima visokog kvaliteta naše ContiLifeCycle partnere širom regiona.

Philippe Barabinot, Direktor marketinga pneumatika za komercijalna vozila

Zbog udela od 65% recikliranog materijala u našim Continental LifeCycle pneumaticima, bićemo u mogućnosti da uštedimo oko 360 tona materijala u 2014.-toj godini. Ponovnim korišćenjem odabranog pneumatika takođe obaramo i cenu proizvoda. Uz pomoć klijenata ova široko prihvaćena inicijativa za recikliranjem će pomoći da se smanji broj pneumatika koji se odnose na otpad kao i da se smanji emisija ugljen dioksida koja utiče na izmenu klime.