Proizvodi za transport

Continental Winter Tires

Sa samopouzdanjem se suočite sa zimom.

ContiLifeCycle™ širom sveta

Klijenti širom sveta imaju korist od ContiLifeCycle™. Radoznali ste da dobijete pregled naših aktivnosti? Pogledajte neke citate naših eksperata u regionima EMEA, Amerike, Azija-Pacifik (APAC) kao i iz odelenja za pneumatike za uslužna vozila.

Christian Sass, Direktor obnove gazećeg sloja pneumatika za kamione i autobuse EMEA:

Uložili smo svo svoje znanje o inžinjeringu i proizvodnji pneumatika u našu  ContiLifeCycle fabriku i tako postigli novi nivo u smislu performansi i karakteristika proizvoda. Proizvodnjom obnovljenih pneumatika sa karakteristikama na istom nivou sa novim pneumaticima, Continental pravi strateški iskorak i oglašava novu eru u svom LifeCycle biznisu.

John Barnes, ContiLifeCycle menadžer za Ameriku:

U ovom tenutku imamo više od 30 autorizovanih ContiTread dilera u Americi. Naš cilj je da snabdemo naše ContiTread dilere sa kompletnom ponudom koja omogućava dilerima da razvijaju biznis sa najboljim proizvodima, inžinjeringom i tehničkom asistencijom kao i operativnom podrškom.

Joao Almeida, Direktor proizvodnje i R&D za obnovu pneumatika APAC:

Sa ustanovljenom proizvodnjom obnovljenih pneumatika u Maleziji, spremni smo da implementiramo ContiLifeCycle koncept u APAC regionu. Fabrika radi punom parom, snabdevajući obnovljenim pneumaticima visokog kvaliteta naše ContiLifeCycle partnere širom regiona.

Philippe Barabinot, Direktor marketinga pneumatika za komercijalna vozila

Zbog udela od 65% recikliranog materijala u našim Continental LifeCycle pneumaticima, bićemo u mogućnosti da uštedimo oko 360 tona materijala u 2014.-toj godini. Ponovnim korišćenjem odabranog pneumatika takođe obaramo i cenu proizvoda. Uz pomoć klijenata ova široko prihvaćena inicijativa za recikliranjem će pomoći da se smanji broj pneumatika koji se odnose na otpad kao i da se smanji emisija ugljen dioksida koja utiče na izmenu klime.

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolji ugođaj na našoj veb stranici. Kliknite ovde da biste saznali više ili promenili vaša podešavanja kolačića.