Proizvodi za transport

Continental Winter Truck Tires
Conti CrossTrac
Construction Innovation Day 2018

Truck tire solutions for your

Construction business.

Dva sveta. Jedno rešenje.

Nova guma Conti CrossTrac.

Ukoliko se borite sa kamenjem i putevima, mi ćemo vam popločati put.

Održavanje puteva, izgradnja građevina, šumarstvo – transport do i od gradilišta može da predstavlja težak posao. Da biste uspeli, potrebna vam je oprema koja radi pouzdano, na putu  i van puta, iz dana u dan.

Nepristupačne lokacije. Duge vožnje. Conti CrossTrac. Jednostavno ide.

The new Conti CrossTrac tire line has been designed based on the latest truck tire technology and Continental's long-standing experience, knowing that the tire needs to cater to the requirements of very different applications.

Prilikom penjanja uskim kamenim putevima, zaista moram da se oslanjam na svoje gume. Pomoću veoma dobre vuče i velike izdržljivosti, ispostavlja se da su Continental Construction gume izvrstan izbor za moje potrebe.

Đuzepe, vozač za kompanije Toscana Scavi S.r.l., sa sedištem u Italiji

Spremni za vulkaniziranje? Uključite se u ContiLifeCycle.

Rešenja za hladno i toplo vulkaniziranje kompanije Continental omogućavaju dodatnu kilometražu u sekundi ili čak trećinu veka. Ovo ne samo da će koristiti vašem budžetu već i životnoj sredini – energija i resursi čuvaju se ponovnom upotrebom kućišta gume.

Dan inovacija u građevinarstvu u 2018. godini, Malaga

Nova Conti CrossTrac guma za kombinovanu primenu na putu/izvan puta proslavila je svoju premijeru na Danu inovacija u građevinarstvu za 2018. godinu u  Malagi, od 17. do 19. aprila.

Pređite na sledeći nivo. Zahvaljujući digitalnoj kontroli guma.

Premalo naduvane gume glavni su uzrok kvara, praznog hoda i smanjenog veka trajanja kućišta. Stoga je provera ispravnog vazdušnog pritiska i temperature ključna. Otkrijte naša rešenja za digitalnu kontrolu guma ContiPressureCheck™ i ContiConnect™.

Nova guma Conti CrossTrac.