Proizvodi za transport

Conti CrossTrac

Dva sveta. Jedno rešenje.

Gume Conti CrossTrac su dugovečnije.

Prvo mlevenje. Vulkaniziranje kasnije. Gume Conti CrossTrac su dugovečnije.

Najbolja jedinjenja, mnogo stručnosti u kombinaciji sa dodatnim inčem gume. Od toga su gume Conti CrossTrac napravljene. A zahvaljujući njihovom robusnom kućištu, ove gume traju mnogo duže od pojedinačnog životnog veka gume.

Start

1. Dugotrajno kućište

Dugotrajno kućište zajedno sa svojom izvanrednom strukturnom stabilnošću, jedan je od razloga zašto su gume Continental toliko ekonomične. Većom količinom gume u kontaktu sa središnjim delom dodaje se još jedan zaštitni sloj i smanjuje rizik od bušenja.

2. Izuzezno stabilan pojas

Napravljen od izuzetno stabilnih jedinjenja radi značajnog smanjenja zamora materijala. Položaj pojasa obezbeđuje optimalnu raspodelu tereta u svim uslovima utovara.

ContiLifeCycle

Spremni za vulkaniziranje? Prijavite se za ContiLifeCycle™.

Rešenja za hladno i toplo vulkaniziranje kompanije Continental omogućavaju dodatnu kilometražu u sekundi ili čak trećinu veka. Ovo ne samo da će koristiti vašem budžetu, već i životnoj sredini – energija i resursi čuvaju se ponovnom upotrebom kućišta gume.

ContiRe™ – za zaista vruće performanse

Gume obrađene toplom vulkanizacijom priznate su od ruba do ruba, uz primenu istih tehnologija kao u novim Continental gumama. Svaka guma ContiRe™ je temeljno testirana na kvalitet i pokriva je opsežna garancija.

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread™ – hladna računica

Portfolio kompanije Continental od  gazećeg sloja za hladno vulkaniziranje zasnovan je na novoj tehnologiji guma. Da bi se obezbedio najveći kvalitet proizvoda i procesa, vulkaniziranje se vrši pomoću sertifikovane partnerske mreže.


Saznajte više o ContiLifeCycle™.