stage_goods_TT

Pneumatici za kamione

E-b-trans pruža bezbednost u transportu opasnih materijala sa Continental-ovim pneumaticima za kamione

29/04/2015
  • Continental preuzima upravljanje pneumaticima za E-b-trans prevoznika iz Luksemburga
  • Partnerstvo uključuje održavanje preko 5.100 uslužnih vozila
  • Continental-ova mreža usluga širom Evrope podržava E-b-trans transportnu mrežu

Hanover – 29.4.2015 Prevoznik E-b-trans, specijalizovan za transport opasnih materijala, odabrao je Continental za partnera širom Evrope za upravljanje pneumaticima. Sa lokacijama u 14 evropskih zemalja, E-b-trans grupa, koja uključuje kompanije kao što su Klacska GmbH i Mineraloel Frachten GmbH, je jedna od najvećih kompanija za logistiku i transport opasnih supstanci u Evropi. Continental je odabran zahvaljujući ekonomičnoj ponudi orijentisanoj na kupce. E-b-trans je opremio svoj vozni park pneumaticima Conti EcoPlus treće i druge generacije. Takođe koriste i Europe-wide Conti360° mrežu usluga koja garantuje brzu i jednostavnu uslugu tokom svih 24 sata u 37 zemalja u slučaju probušenog pneumatika. Još jedan razlog za izbor Continental-a su bili  njegovi međunarodno standardizovani procesi koji podržavaju upravljanje pneumaticima i garantuju kompletnu transparentnost kroz CESAR administrativnu platformu, laku za korišćenje.

20150429tiremanagementluxemburg-image01

Kroz partnerstvo širom Evrope,  Continental preuzima upravljanje pneumaticima za E-b-trans prevoznika iz Luksemburga

Kroz partnerstvo koje će trajati nekoliko godina, Continental oprema pneumaticima preko 5.100 uslužnih vozila. E-b-trans se u izboru pneumatika oslanja na vođstvo lokalnih Continental-ovih specijalista za vozne parkove .  Oni obezbeđuju da se odabere najbolji tip pneumatika koji osigurava optimalnu kombinaciju velike kilometraže  i malog zagađenja vazduha. Pneumatike dostavljaju Conti360° partneri koji takođe postavljaju pneumatike na vozila u klijentovim prostorijama.

„Potrebni su nam pouzdani partneri da bismo radili efikasno. Kao kompanija koja se bavi transportom širom Evrope, suočavamo se sa mnogim izazovima. Continental razume ove izazove i od početka je pokazao  visok nivo predanosti. Radujemo se uspešnoj saradnji“, rekao je CEO E-b-trans u Francuskoj, Blejz Duran.

Osim odabira pneumatika, ugovor uključuje održavanje E-b-trans voznog parka koji će Continental redovno da proverava.  Asortiman proizvoda biće dopunjen korišćenjem obnovljenih ContiRe pneumatika koji će značajno da smanje troškove zagađenja ugljen dioksidom francuskoj kompaniji  zahvaljujući optimalnom i efikasnom korišćenju sredstava.

E-b-trans vozni park ima 2.700 kamiona i 2.400 poluprikolica za transport opasnih supstanci za petrohemijsku industriju i industriju plina. Sa godišnje prevezenih 50 miliona kubnih metara naftnih proizvoda, plinova i hemikalija, E-b-trans je jedan od vodećih specijalizovanih prevoznika u Evropi.

Press Contact Annette Rojas
Annette Rojas