stage_goods_TT

11/05/2015
pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_03-data
  • MAN TGX EfficientLine 2 opremljen sa Conti EcoPlus kao standardnom opremom

• Conti Hybrid i Conti Scandinavia proizvodni portfolio kao standardna oprema za MAN

• Continental stalno učestvuje na MAN Trucknology® danima

Hanover, 11. maj 2015. Internacionalni proizvođač Continental je jedan od najvećih snabdevača za MAN i jača svoje dugogodišnje partnerstvo sa proizvođačem autobusa i kamiona. Conti EcoPlus iz Continental-ovog Generation 3 pneumatici za kamione i standardna oprema na vozilu sa vrlo niskom potrošnjom goriva MAN TGX EfficientLine 2. Osim toga MAN uvodi i Conti Hybrid kao i Conti Scandinavia pneumatike za kamione u svim standardnim veličinama u svoju prvu ugradnju.

Peter Matzke, Head of OE Truck Tires at Continental

“ Mi imamo dugogodišnje partnerstvo sa MAN-om. Prema tome, veoma smo ponosni da naši Conti EcoPlus pneumatici doprinose smanjenoj potrošnji goriva na TGX EfficientLine 2,” naglašava Peter Macke, direktor Pneumatika za kamione u Continental-u. On dodaje: “Takođe smo vrlo uzbuđeni da je MAN prihvatio naše Conti Hybrid i Conti Scandinavia proizvodne linije  kao standardnu opremu na svojim vozilima.”

pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_01-data

Jako partnerstvo obe kompanije demonstrirano je takođe krajem marta, kada je Continental uzeo učešće na Danima MAN Tehnologije sa svojim štandom. Sa više od 230 vozila i učesnicima iz celog sveta,  ovaj međunarodni događaj se pokazao kao idealna platforma za angažovanje kupaca i za prezentaciju prednosti Conti Hybrid proizvodne linije.

christiane_pfeiffer
Dr. Christiane Pfeiffer