Continental će da izloži svoje pneumatike i Telematics rešenja na Inter Airport Europe 2015

30/12/2015
  • Izlaganje Continental-ovog proizvodnog asortimana za upotrebu na aerodromima
  • Veća efikasnost sa ContiFlexBox i ContiPressureCheck™
  • Predstavljanje novog pneumatika za apron logistics  na početku sajma

Hanover 8.9.2015  Od 6.-tog do 9.-tog oktobra, vrata će biti otvorena u Minhenu na Inter airport Europe, vodećem međunarodnom aerodromskom sajmu.   Zajedničkim nastupom dve Continenatlove divizije za pneumatike za uslužna vozila i za kamione, nemački proizvođač premijum pneumatika, Continental će takođe da bude prisutan kao izlagač, prikazujući široki asortiman pneumatika za upotrebu na međunarodnim aerodromima. Na svojim štandovima prikazaće pneumatike  za vozila za prevoz putnika i za posebne aerodromske namene. Takođe će i da predstave ContiFlexBox Telematics rešenja za posebne pneumatike i ContiPressureCheck™,  integrisani sistem za praćenje pritiska u pneumaticima za uslužna i vozila posebne namene. Ova dva inovativna proizvoda daju značajan doprinos povećanju nivoa efikasnosti i sigurnosti vozila za posebne namene na aerodromima.  Posetioci mogu da nađu Continental na štandu 1442 u hali B5.

Džulian Aleksandar, iz Continental CST objašnjava „S obzirom na porast broja putnika i povećanje tereta, brzina, efikasnost i minimalne pauze su ključni faktor u apron logistics. S našim inovativnim pneumaticima i Telematics proizvodima, mi pružamo menadžerima voznih parkova rešenja koja zadovoljavaju visoke zahteve kompanija koje posluju u aerodromskom sektoru.“

New content item

Continental CS20 tvrdi pneumatik dolazi u novim veličinama od 6.00-9, 7.00-12 i 7.50-15  i idealan je za upotrebu na traktorima za vuču na aerodromima.

Continental CST će takođe da predstavi rešenja za pneumatike za kamione za prevoz prtljaga i tereta. Dodatni detalji o proizvodima biće objavljeni na početku sajma.

Continental pneumatici za kamione će da prikažu Conti Urban HA3 275/70 R 22.5 pneumatik za sve osovine na autobusima kao i  pneumatik za pogonske osovine Conti Hybrid HD3 315/80 R 22.5, dugotrajni pneumatik za kamione koje takođe može da se koristi na cisternama.

New content item

Telematics rešenje koje obuhvata ContiPressureCheck™ i ContiFlexBox omogućava poboljšanje  efikasnosti rukovođenja voznim parkom kroz prikupljanje, slanje i dostavu podataka o pneumaticima i vozilu.

Rešenje za skoro svaki tip vozila

Bilo da je kontejner transportera, uslužni kamion, traktor ili putnički autobus, Continental nudi međunarodnim avio prevoznicima i aerodromima kompletan asortiman pneumatika za prevoz na aerodromima, koji obuhvata industrijske, automobilske, kamionske i MTP pneumatike. Asortiman pneumatika za posebne namene  uključuje Continental CS20 tvrdi pneumatik koji je dostupan u dimenzijama od 6.00-9, 7.00-12 i 7.50-15  od prve polovine 2015.-te godine i idealan je za upotrebu na traktorima. Sa svojim inovativnim „duplim L“ dezenom i konturom zaobljenog žleba, nudi odličnu vuču i sposobnost sopstvenog čišćenja. Dizajn zatvorenog ramena značajno smanjuje vibracije u poređenju sa drugim modelima, dajući tišu i ravnomerniju vožnju. Pukotine i habanje rubnih delova su smanjeni zahvaljujući konstrukciji sa zatvorenim bokovima.

Pneumatik za autobuse Conti Urban HA3 275/70 R 22.5 garantuje veliku kilometražu i optimalnu bezbednost u vožnji tokom cele godine.

Pneumatikom Conti Urban HA3 275/70 R 22.5, Continental pneumatici za kamione predstavljaju poseban pneumatik koji može da se stavi na sve osovine autobusa koji se koriste na aerodromima za prevoz putnika od terminala do aviona. Ovaj pneumatik garantuje odlično upravljanje i prijanjanje čak i na mokrim putevima, osiguravajući komfor i bezbednost putnika.  Takođe je dostupan u Skandinaviji kao zimski pneumatik.

Continental pneumatici za kamione takođe predstavljaju Conti Hybrid HD3 315/80 R 22.5, koji takođe može da se koristi kao pouzdan pneumatik  za pogonske osovine na cisternama. Pneumatik omogućava dugi vek trajanja i posebno dobru vuču i tokom ubrzavanja i kočenja na vlažnom. Ima obe M+S oznake na sebi, za blato i sneg, kao i  Simbol pahuljice u planini sa tri vrha (3PMSF).

New content item

Pneumatik za kamione Conti Hybrid HD3 315/80 R 22.5 nudi veliku kilometražu i može da se koristi za pogonske osovine na cisternama.

Poboljšanje  efikasnosti rukovođenja voznim parkom sa ContiPressureCheck™ i ContiFlexBox

Pored tvrdih pneumatika, Continental CST će da predstavi novo ContiFlexBox Telematics rešenje, koje se razvija za upotrebu na pneumaticima. Ovaj sistem će da upotpuni uspešni ContiPressureCheck™ sistem za praćenje pritiska u pneumaticima kroz prikupljanje, slanje i dostavu podataka  o pneumaticima i vozilu centralnom serveru. Postavljen u kabini, dopunjava ContiPressureCheck™  koji koristi senzore unutar pneumatika da automatski izmeri pritisak i temperaturu. A GPS signal u  ContiFlexBox omogućava dodatne podatke o vozilu kao trajanje vožnje i trenutnu lokaciju. Prikupljeni podaci omogućavaju rukovodiocima voznih parkova da minimizuju rizik od oštećenja pneumatika i da smanje vreme potrebno za redovno održavanje. Efikasnost voznog parka može da bude unapređena, smanjujući operativne troškove i uticaj na okolinu, zahvaljujući smanjenoj emisiji COi produženom veku pneumatika. Obe tehnologije mogu da se koriste na skoro svim vozilima za prevoz na aerodromima. Kombinovani sistem sastavljen od ContiFlexBox i ContiPressureCheck™ biće dostupan od 2016.-te.

Press Contact Alena Bauer
Alena Bauer