Proizvodi za transport

New content item

Opremite svoj vozni park za budućnost.

Slovenija: BZ Transport

Serbia-Slovenia_MG_5971_web

Kompanija BZ Transport osnovana je u Sloveniji 2010. godine. Kompanija se bavi transportom novih i polovnih automobila iz Evrope. Direktor Slobodan Okosanović daje nam uvid u svoje poslovanje i iskustvo sa digitalnim rešenjima kompanije Continental. Za njega su ključ uspeha ljudi sa kojima radi, a do sada su i zaposleni i poslovni partneri bili zadovoljni sistemom kompanije Continental.


Zašto ste bili zainteresovani za rešenje nadzora pritiska u pneumaticima?

Zbog bolje i lakše kontrole, a najviše zbog bezbednosti. Prednosti sistema ogledaju se u nižim troškovima i većoj bezbednosti. Nismo sumnjali u sistem ni na početku. Da sam sumnjao, ne bih se ni upuštao u to.


Sada kada koristite sistem ContiPressureCheck, šta Vam se dopada kod njega? Koje su glavne prednosti za Vas?

Uvek imamo tačne informacije u svakom trenutku. Čak su i prethodni podaci vidljivi. Najveća prednost sistema jeste bezbednost. Ako se nešto dogodi sa pneumatikom, lakše je proveriti da li je to usled neodgovarajućeg pritiska vazduha ili usled pregrevanja. Takođe, lakše je proceniti zašto je došlo do kvara.


Na koji način Vam je sistem ContiPressureCheck/ContiConnect™ pomogao da poboljšate svoje poslovanje?

Morali smo da vršimo kontrolu pneumatika svaka dva meseca, ali je to sada iza nas. Troškovi kontrole su smanjeni, dok se kontrola pneumatika povećala.

serbia-bz-transport-quote
Serbia-Slovenia_MFP_1030_be

Postoji razlika jer imamo stalan pregled odgovarajućeg pritiska u pneumaticima, što takođe dovodi do manje potrošnje goriva. Radni vek pneumatika i tela pneumatika definitivno je produžen pošto je pritisak u pneumaticima uvek adekvatan. U čitavoj ovoj priči, važno je napomenuti i to da uvek možete biti sigurni da je osoba koja je montirala gume ujedno i dobro naduvala iste.


Da li biste preporučili ContiPressureCheck?

Da. Naročito zbog bezbednosti i tačnosti podataka.


Kako biste ocenili interakciju sa zaposlenima u kompaniji Continental?

Kao dobru saradnju, ali bih i istakao činjenicu da smo izuzetno zadovoljni savetom kompanije Continental.


Generalno posmatrano, na koji način kompanija Continental dodaje vrednost Vašem poslovanju ili doprinosi Vašem uspehu – na primer, u pogledu pneumatika, obnavljanja gaznog sloja, pružanja usluga?

Kvalitetom pneumatika, dobrom logističkom organizacijom, brzom isporukom pneumatika i mogućnošću obnavljanja gaznog sloja, što planiramo i u budućnosti.


Da li imate još neki komentar?

Želeo bih da pohvalim rad i trud čitavog tima kompanije Continental.