Proizvodi za transport

New content item

Opremite svoj vozni park za budućnost.

Portugal: Horatotal Transportes

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Paulo Maja (Paulo Maia) iz kompanije HTT (Horatotal Transportes) dao je izjavu o iskustvu kompanije sa sistemom kontrole pritiska u pneumaticima kompanije Continental: prednosti i neverovatan podsticaj za uspeh poslovanja voznog parka.

 

Šta je HTT? Kakva je priroda Vašeg posla?

HTT je kompanija za transport robe koja se bavi svim vrstama nacionalnog i međunarodnog saobraćaja, koju odlikuje priznato ekspresno pružanje usluga.

 

U čemu je tajna uspeha kompanije HTT?

Suština uspeha kompanije HTT zasniva se na tri glavna stuba: zaposlenima, kupcima i savremenoj opremi. Mi brinemo o svojim zaposlenima i činimo sve što je u našoj moći da im pružimo najbolje radne uslove. Naši kupci su fokus našeg svakodnevnog rada, predviđamo njihove potrebe i ispunjavamo njihove zahteve. Vozila našeg voznog parka stara su oko tri godine i imaju sve uslove za bezbedno i udobno putovanje.


Koje prednosti ste videli u rešenju za nadzor pritiska u pneumaticima?

Za našu vrstu posla, čak je i jedna sekunda od velikog značaja. Naši kamioni voze 24 sata dnevno, te jedan neočekivani zastoj može imati nepredvidive posledice. S druge strane, budući da jedan kamion prelazi 25.000 kilometara mesečno, efikasnost potrošnje goriva je stvar posebnog interesovanja u Kompaniji. Glavna osobina pneumatika za nas jeste potrošnja goriva. Sa izazovnim cenama goriva, moramo sebi da postavimo ciljeve da budemo sve efikasniji, a rešenje Continental TPMS je važan alat koji nam pomaže da ostvarimo svoje ciljeve. 

New content item
Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Kakve su povratne informacije Vaših kolega/zaposlenih (npr. menadžera voznog parka, menadžera radionice, vozača) koji rade sa sistemom ContiPressureCheck™/ContiConnect™?

Vrlo, vrlo pozitivne. Vozači koji već imaju ovakav sistem mnogo ga hvale. Sistem daje vozaču sigurnost da njegovi pneumatici imaju adekvatan pritisak i upozorava ga na potencijalni problem, kao što je sporo ispuštanje pritiska, koje bi moglo da dovede do potpunog kvara pneumatika. Jednostavna činjenica da ujutru uključe sistem i vide da su svi pneumatici u redu predstavlja prednost za njih, pa znaju da će ih sistem odmah upozoriti ukoliko se nešto dogodi sa pneumaticima.


Kako biste ocenili interakciju sa zaposlenima u kompaniji Continental?

Što se profesionalne povezanosti između naše kompanije i zaposlenih u kompaniji Continental tiče, mogu samo da kažem da su uvek bili neumorni i predani kompaniji HTT da pruže najveću vrednost po pređenom kilometru, da uvek zadovolje potrebe i očekivanja kompanije.

 

Generalno posmatrano, na koji način kompanija Continental dodaje vrednost Vašem poslovanju ili doprinosi Vašem uspehu?

Za HTT kompanija Continental predstavlja partnera, a ne dobavljača. Uvek postoji potpuna dostupnost komercijalnog i tehničkog tima kompanije Continental.

portugal-quote