Proizvodi za transport

New content item

Opremite svoj vozni park za budućnost.

Slovenija: Eurotek

slovenia_MFP_1436

Osnovana 1995. godine, kompanija Eurotek Trebnje d.o.o. je svestrana kompanija za transport koja vrši drumski prevoz robe širom Evrope. Sa 250 vozila i 280 prikolica, ova kompanija upravlja generalnim teretnim transportom za sve vrste industrijskih sektora: za industriju papira, tekstila, hrane, goriva i druge. Takođe, ona je specijalizovana kompanija za transport u automobilskoj industriji, tačnije, za transport automobilskih delova i samih automobila. Njen vozni park godišnje pređe u proseku 30 miliona kilometara.


Prema rečima menadžera održavanja Damjana Robara, ContiPressureCheck™ je savršeno rešenje za ovu kompaniju, jer nastoji da zadrži kontrolu u samoj organizaciji.


Kako biste opisali ključ uspeha u svom poslu?

Uspeh se postiže zahvaljujući racionalizaciji troškova. U proteklih nekoliko godina uložili smo ogromne napore radi smanjenja potrošnje goriva, redovnog održavanja vozila i prikolica, smanjenja broja kazni zbog neusklađenosti vozila sa propisima, edukacije vozača za upotrebu pametnog tempomata…


Zašto ste bili zainteresovani za rešenje nadzora pritiska u pneumaticima?

Sa dolaskom novog vlasnika dosta smo radili na pneumaticima, na šta smo bili primorani zbog racionalizacije poslovanja. Naš cilj bio je da sami vršimo proveru delova pneumatika jer imamo svoje ljude za to, tako da je sistem ContiPressureCheck™ savršeno rešenje za naš vozni park. Prednosti sistema su kontrola i informacije u realnom vremenu, idealno habanje pneumatika i manja potrošnja goriva. Nije bilo sumnje u sistem jer je sama prezentacija bila izuzetno dobra.


Sada kada koristite sistem ContiPressureCheck, šta Vam se dopada kod njega? Koje su glavne prednosti za Vas?

Sistem je izuzetno koristan zbog daljinskog nadzora u realnom vremenu, mogućnosti daljinske kontrole voznog parka i trenutnog upozorenja, što se prvenstveno ogleda u potrošnji goriva. Više ne moramo da čekamo da kamion stigne u radionicu da bismo proverili sve parametre. Glavna prednost je veća kilometraža bez nepotrebnog zaustavljanja.


Na koji način Vam je sistem ContiPressureCheck™ pomogao da poboljšate svoje poslovanje?

Sistem predstavlja veliku pomoć u realizaciji strateškog cilja kompanije za racionalizaciju troškova.

slovenia-eurotek-quote
slovenia_MFP_1457

Da li biste preporučili ContiPressureCheck?

Da. (Ili možda ipak ne, jer ne bih želeo da obznanim tajnu našeg uspeha.)


Kako biste ocenili interakciju sa zaposlenima u kompaniji Continental?

Do sada se naša saradnja odvijala bez problema.


Generalno posmatrano, na koji način kompanija Continental dodaje vrednost Vašem poslovanju ili doprinosi Vašem uspehu – na primer, u pogledu pneumatika, obnavljanja gaznog sloja, pružanja usluga?

Kompletna usluga daje doprinos našem poslovanju. Od pneumatika do kontrole pritiska i temperature u pneumaticima.


Da li imate još neki komentar?

Samo da tako nastavimo.