Proizvodi za transport

New content item

Opremite svoj vozni park za budućnost.

Turska: Nesa Lojistik

turkey_DSC_4755

Kompanija Nesa Lojistik pruža logističke usluge u svakom kutku Turske zahvaljujući voznom parku od 11 vozila i timu od 30 zaposlenih. Istovremeno, ova kompanija je i zastupnik pneumatika kompanije Continental.


Vlasnik kompanije Čumur Šanli (Cumhur Şanlı) veruje da su razmišljanje, praćenje i ljubav prema poslu ključ uspeha. 


Zašto ste bili zainteresovani za rešenje nadzora pritiska u pneumaticima?

U logističkoj industriji, pneumatici su jedna od ključnih stavki troškova nakon potrošnje goriva. Osim habanja pneumatika, neočekivani kvarovi pneumatika troše i vreme i novac. Smatrali smo da će nam rešenje ContiPressureCheck™ pomoći da sprečimo takve gubitke i odlučili smo da ga isprobamo. Počeli smo sa četiri vozila i za dve godine, koliko ga koristimo, nijedan pneumatik, koji je postavljen na ova vozila, nije postao neupotrebljiv. Naš vozni park posluje širom zemlje. U početku smo imali neke sumnje, na primer, kako će sve to funkcionisati i da li će uspeti. Ali vremenom smo uvideli da je dobro funkcionisalo i dalo veliki doprinos našem poslovanju.


Sada kada koristite sistem ContiPressureCheck™, šta Vam se dopada kod njega? Koje su glavne prednosti za Vas?

Sistem obaveštava vozača ako su pneumatici izduvani ili pregrejani. Zahvaljujući tome, vozač može odmah da preduzme mere i da reši problem pre nego što se pneumatik deformiše. Štaviše, može se izbeći dodatna šteta od bušenja, kao što su oštećenja blatobrana, stop-svetala i amortizera. Time je posao naših vozača olakšan.


Na koji način Vam je sistem ContiPressureCheck™ pomogao da poboljšate svoje poslovanje?  

Izbegavali smo gubitak vremena, a naše performanse su se povećavale, dok su se troškovi smanjivali. Kada se pneumatik izduva, njegov radni vek se skraćuje. Mislim da smo poboljšali radni vek naših pneumatika, a periodi neaktivnosti su smanjeni.

turkey_nesa_banner
turkey_DSC_4780

Da li biste preporučili ContiPressureCheck™? Zašto da, a zašto ne?

Apsolutno bih preporučio, upravo to i radim. Continental je tehnološka kompanija koja kontinuirano razvija proizvode. Verujem da će se primena ovog sistema proširiti i da će sistem biti mnogo traženiji kada bude integrisan u naše trenutne sisteme praćenja. To će biti naročito korisno za međunarodni transport, poput hladnjača ili tankera za gorivo.


Kako biste ocenili interakciju sa zaposlenima u kompaniji Continental?

Imamo otvorenu i pouzdanu komunikaciju sa celim timom kompanije Continental. Oni nas u velikoj meri podržavaju. Zbog toga bih želeo da im se zahvalim na svom dragocenom trudu koji ulažu.


Generalno posmatrano, na koji način kompanija Continental dodaje vrednost Vašem poslovanju ili doprinosi Vašem uspehu – na primer, u pogledu pneumatika, obnavljanja gaznog sloja i pružanja usluga?

Kompanija Continental nas podržava u svim oblastima, većinu naših ideja kompanija stavlja u praksu pre nas. Takođe, pružamo pomoć na putu i nudimo usluge obnavljanja gaznog sloja. Naš brend je sam po sebi vredan. Ranije smo se trudili da predstavimo kompaniju Continental svojim kupcima. Ali sada, kupci koji su čuli za sistem sa veoma dobrim znanjem o brendu dolaze i traže upravo „Continental”.


Da li imate još neki komentar?

Nemam Nemam više komentara. Usput, želim da se zahvalim svim zaposlenima i menadžerima kompanije Continental. Rastemo sa svojim brendom i nastavićemo da rastemo. Verujemo da će nam podrška kompanije Continental pomoći da bolje predstavimo svoj brend.